Curățarea eficientă a covoarelor

Curățarea eficientă a covoarelor

Covoarele sunt nu doar un element de confort, ci și protejează împotriva frigului. Este mult mai plăcut să pășești pe o suprafață caldă și pufoasă, decât pe podeaua rece. Dar, cu timpul, covoarele își pierd moliciunea și intensitatea culorilor. Acest lucru este cauzat de acumularea de praf între firele acestora. În plus, pe suprafață pot apărea pete de la lichidele vărsate.Ajută la restabilirea aspectului lor anterior. spălarea profesională a covoarelor.

Este suficientă curățarea covoarelor acasă?

Chiar și cel mai puternic aspirator nu poate îndepărta particulele de praf și acarienii în totalitate. Și cu atât mai mult nu va face față îndepărtării petelor. Chiar de cumpărați echipament de spălare, tot nu puteți scăpa complet de murdărie și praf.

De aceea periodic este necesar să apelați la serviciile oferite de curățătoria de covoare. Mai mult, efectuarea curățării la domiciliu, chiar și folosind produse profesionale, nu dă efectul dorit. Covorul nu este complet scufundat în soluția de curățare, astfel încât reușiți să îndepărtați nu mai mult de 50-60% din murdărie. În plus, după curățarea la domiciliu, pe suprafață vor rămâne particule de detergenți. Iar aceasta poate fi periculos, atunci când în casă sunt copii mici și persoane cu predispoziții la alergie.

Cum se face curățarea profesională?

Dacă decideți să faceți curățarea la o spălătorie de covoare, vă puteți aștepta la rezultate mai bune. Curățarea profesională a covoarelor se efectuează astfel:

  • Îndepărtarea prafului. Covorul este plasat într-o mașină specială, unde praful este eliminat cu ajutorul mecanismelor.
  • Spălarea. În timpul procesului de spălare, întreaga țesătură este complet scufundată în soluția de detergent. Suprafața este prelucrată cu mai multe perii, ceea ce asigură o curățare de înaltă calitate.
  • Clătirea. Covorul este clătit bine cu apă curată și sunt îndepărtate toate rămășițele de detergenți.
  • Stoarcere. Țesătura este stoarsă în centrifugă, îndepărtând cantitatea maximă de umezeală.
  • Uscarea. Covorul este uscat într-o cameră specială.
  • Tratament de finisare. După spălare, este necesar să se ridice firele din țesătură, astfel încât produsul să devină moale. Această etapă se efectuează într-o mașină cu perii speciale.

După finisarea spălării, covorul este rulat și ambalat într-o pungă, pentru a nu se păta suprafața produsului în timpul transportării.

Comandând serviciile de curățare a covoarelor, proprietarii își asigură confort, curățenie și siguranță în casele lor. Doar se știe că praful poate provoca dezvoltarea alergiilor, deci trebuie să se asigure că nu există acumulare a acestuia în casă.

Curățarea covoarelor cu livrare este un serviciu convenabil, deoarece angajații companiei vor lua covoarele din apartament, iar după spălare le vor întoarce înapoi. Proprietarii doar trebuie să plaseze comanda. În fotografii puteți vedea cum se transformă covoarele vechi după curățarea profesională.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top