Cât costă curățarea chimică a covoarelor?

Cât costă curățarea chimică a covoarelor?

Un covor este un element frumos, cât și funcțional al interiorului unei case sau a unui birou. Cu toate acestea, pe măsură ce se folosește o astfel de pardoseală, în ea se acumulează praful, murdăria, rămășițele de blană de la animalele de companie, de asemenea pot apărea pete de la lichidele vărsate accidental. O astfel de contaminare nu este întotdeauna susceptibilă pentru curățarea în condiții casnice – în majoritatea cazurilor este necesară implicarea serviciilor specializate, și anume a unei curățătorii de covoare.

Compania «Cleanservice» este mereu gata să vă curățe covoarele cu echipamente profesionale, la cele mai avantajoase condiții de preț. Vom curăța covoarele dumneavoastră calitativ și cu maximă siguranță folosind detergenți hipoalergenici, iar în 5-7 zile vă veți putea bucura de aspectul proaspăt al covorului dumneavoastră. În plus, prețul curățării covoarelor în compania noastră este cel mai favorabil și variază de la 35 lei pe 1m2. Există, de asemenea, opțiunea vizitei gratuite de către angajații spălătoriei de covoare a locuinței/oficiului dumneavoastră și a livrării covoarelor curățate. Cu toate acestea, costul final al serviciului este influențat de mulți factori, despre care vom discuta mai jos.

Specificul curățării chimice a covoarelor

Curățarea uscată a covoarelor a covoarelor este un complex de proceduri care vizează curățarea covoarelor de diferite dimensiuni, îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe suprafața acestora. Dacă ați ales serviciul de curățătorie chimică a covoarelor în firma noastră, atunci angajații noștri vor ridica singuri produsul, iar la finalul procedurii îl vor aduce la adresa specificată. O astfel de abordare ne permite să ne desfășurăm rapid și responsabil munca, iar clienților noștri le permite să economisească timp și bani.

Curățarea uscată a covoarelor

De ce și cum ar trebui să vă curățați covoarele?

Când curățați covorul acasă, există șansa ca nu toată murdăria să fie îndepărtată. Resturile, praful și părul de la animalele de companie se pot regăsi în cele mai adânci straturi ale covorului, iar pentru curățarea temeinică este de obicei nevoie de echipament profesional. Specialiștii companiei noastre garantează spălarea calitativă a covorului, eliminarea oricăror mirosuri neplăcute și păstrarea integrității țesăturilor. Curățarea se realizează în mai multe etape:

Curățarea uscată a covoarelor
 1. Îndepărtarea prafului. Praful și particulele mici de resturi uscate sunt eliminate cu un aspirator de tip vacuum.
 2. Înmuierea, spălarea automată. Covorul se pune într-o mașină specială, unde se pulverizeaza o soluție chimică, apoi se spala covorul cu mai multe perii.
 3. Clătirea. Spălarea covorului de reziduurile soluției chimice și murdăriei se realizează cu ajutorul unui jet de apă sub presiune înaltă.
 4. Scurgerea. În această etapă, este activat un aparat cilindric, produsul este stors folosind forța de rotație – la o frecvență mare de rotații, este stoarsă până la 80% din umiditate.
 5. Uscarea. Covoarele curățate sunt plasate într-o cameră specială, unde aerul este încălzit și uscat în mod constant. Temperatura și umiditatea setate sunt menținute automat.
 6. Curațirea finală. La această etapă, covorul este așezat într-o mașină specială, unde suprafața sa este pieptănată cu câteva perii, iar învelișul în sine capătă un aspect proaspăt și reînnoit.
 7. Ambalarea. După finalizarea procesului de curățare a covoarelor în mașina de finisare, produsul este rulat, iar pentru ambalarea acestuia se folosește o pungă de celofan. Acest lucru menține stratul proaspăt și curat în timpul transportării.

Deoarece spălarea covoarelor este un proces destul de complicat și care necesită timp, curățarea durează până la 7 zile. Vom efectua toate lucrările calitativ, vom curăța și vă vom livra produsul la timpul stabilit.

Cum se formează prețul curățării covoarelor?

Prețul unui serviciu de curățare a covoarelor depinde de următorii factori:

Tipul covorului

Acesta poate fi din lână, fibre sintetice, mătase, vâscoză, fibre naturale, lucrate manual, cu fire înalte;

Dimensiunile produsului

Cu cât covorul este mai mare, cu atât prețul serviciului este mai favorabil;

Caracteristici

Caracteristici de îngrijire și curățare a covorului specificate de producător;

Produse de curatat

Tipul de agent de curățare utilizat pentru spălarea covoarelor;

Îndepărtarea și livrarea

Opțiunile alese de client pentru ridicarea sau livrarea covoarelor.

Ce presupune serviciul nostru de curățare a covoarelor?

Pentru a răspunde mereu cerințelor clienților săi, compania «Cleanservice.md» este responsabilă de îndeplinirea sarcinilor stabilite. Așadar, garantăm curățarea chimică de înaltă calitate a covoarelor dumneavoastră folosind agenți de curățare siguri, ridicăm și livrăm produsele înapoi, oferim cele mai avantajoase prețuri pentru serviciile de curățare în Chișinău. Schema de cooperare este următoarea:

 1. Clientul completează o cerere pe site-ul companiei noastre sau la numărul de telefon specificat. La această etapă, specialiștii noștri vă vor sfătui referitor la serviciile disponibile și vă vor ajuta să completați o cerere de deservice.
 2. La ora stabilită, angajații companiei noastre vor duce covorul la curățătorie. Noi acoperim toate costurile de transport.
 3. Vom curăța temeinic covorul, vom îndepărta petele și orice altă contaminare, îl vom usca și îl vom împacheta pentru livrarea ulterioară către client.
 4. La ora convenită, vom aduce covorul curat la adresa specificată de client.
Cât costă curățarea chimică a covoarelor?

Taxele de serviciu sunt percepute nemijlocit la primirea produsului.
Doriți să trăiți într-un mediu curat? Încredințați acest lucru specialiștilor companiei «Cleanservice.md»și bucurați-vă de acoperiri mereu curate și ordonate în casa sau biroul dumneavoastră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top