профессиональная уборка

Diferența dintre curățarea profesională și curățarea obișnuită? Aspectele principale

Curățarea corectă în casă sau birou este cheia stării bune de sănătate și a bunei dispoziții. Cu toate acestea, pentru a obține un rezultat de înaltă calitate, utilizarea unui mop și a câtorva cârpe nu este suficientă. Pentru ca totul în jur să strălucească după o curățenie reală, cel mai bine este să folosiți serviciul curățeniei profesionale. Specialiștii din «Clean Service Group»sunt gata să vă ajute în acest sens! În articolul de mai jos vă vom reitera prin ce curățarea profesională diferă de curățarea obișnuită și de ce este mai bine să o comandați în compania noastră.

Curățare profesională: ce este aceasta?

Curățenia profesională este un serviciu prestat de «Clean Service Group» în condiții favorabile în Chișinău și suburbii, care presupune folosirea, pe lângă metodele și mijloacele obișnuite, a substanțelor chimice și echipamentelor profesionale.

Curățarea casei sau a biroului dvs. poate fi:

Curentă – aceasta se desfășoară în locuințe particulare, cabane, birouri și întreprinderi. Serviciul prevede plecarea angajaților la o oră prestabilită la obiect și aplicarea măsurilor necesare: îndepărtarea prafului de pe suprafețe, spălarea podelelor, a ușilor și a ferestrelor? curățarea bucătăriei, băilor, încăperilor utilitare.

De o singură dată în complex sau curățenia generală. În cadrul curățeniei generale, toate suprafețele sunt curățate temeinic, spre exemplu, după o stagnare îndelungată sau dacă camera nu a fost curățată o perioadă lungă de timp.

, curățenia generală

La sfârșitul lucrărilor de construcție și reparații. În acest caz, curățenia nu o puteți face fără ajutorul specialiștilor, deoarece o astfel de contaminare este destul de dificil de îndepărtat cu mijloacele obișnuite. Procesul de curățare necesită utilizarea agenților agresivi acizi și alcalini, care nu sunt disponibili pentru utilizatorii obișnuiți.

Urgentă – ​​acest serviciu vă permite să curățați rapid și eficient un apartament, casă sau birou după orice eveniment: sărbătorirea zilei de naștere, după întâlnirea cu prietenii sau petrecerile corporative. De asemenea, curățarea urgentă a casei se efectuează, de exemplu, după un incendiu și alte situații de urgență.

Totuși, pe lângă serviciile complete, în compania noastră puteți comanda și servicii individuale, precum: spălarea geamurilor curățarea suprafețelor ceramice de praf, îndepărtarea petelor complexe de pe suprafețe de diferite tipuri, efectuarea curățării chimice a covoarelor și a mobilierului..

Aspectele distinctive

Curățarea profesională diferă de curățarea obișnuită în următoarele nuanțe:

Echipamentele utilizate. Pentru curățarea obișnuită acasă sau la birou, întregul set de „unelte” este format din mop, cârpe sau bureți, detergenți clasici și compuși pentru îndepărtarea grăsimilor. Curățătorii profesioniști utilizează aspiratoare industriale, echipamente de spălat mai avansate din punct de vedere tehnologic, perii și produse de curățare automate. De asemenea, în munca lor, experții folosesc agenți de curățare activi care le permit să spele și să îndepărteze chiar și cele mai dificile pete.

Atitudinea profesională. Într-un mediu casnic, este destul de dificil să efectuați curățare de înaltă calitate folosind agenți de curățare obișnuiți. În plus, trebuie să luați în considerare tipurile diferite de suprafețe și metodele de curățare recomandate. În acest context, profesioniștii noștri selectează produsele și echipamentele potrivite în funcție de murdăria și suprafețele de tratat. De asemenea, printr-o abordare profesionistă, riscul de zgâriere a suprafețelor tratate și alte daune este minim.

Disponibilitatea cunoștințelor și aptitudinilor.  Dacă nu aveți suficiente cunoștințe, este mai bine să evitați curățarea biroului sau a casei pentru a evita deteriorarea materialelor de finisare și a acoperirilor, precum și a obiectelor de decor scumpe. Specialiștilor «Clean Service Group» le este permis să lucreze numai după ce au urmat o pregătire specială. Ei cunosc specificul și toate nuanțele lucrului cu diferite tipuri de suprafețe

Ritmul de lucru, eficiența. De regulă, curățarea casei necesită mult timp – se fac simțite lipsa de experiență și a echipamentelor. Curățarea profesională este un proces bine planificat și organizat, prin urmare necesită mult mai puțin timp și garantează o calitate înaltă a lucrărilor de curățare.

Capacitatea de a efectua lucrări specializate și operațiuni de curățare. De exemplu, nu întotdeauna proprietarul unui apartament sau al unei case obișnuite poate lustrui gresia pe pereți și pe podea. De asemenea, este imposibil să spălați o suprafață mare în fabricile de producție și industriale în doar câteva ore. În același timp, arsenalul complet de echipamente și agenți de curățare specializați, precum și implicarea mai multor specialiști simultan în procesul de curățare, permit companiei noastre să garanteze un rezultat rapid și de înaltă calitate, și anume o curățare completă a locuinței/oficiului dumneavoastră.

Puteți comanda curățenie la domiciliu și birou în Chișinău  printr-un formular online ușor de îndeplinit de pe site-ul companiei «Clean Service Group» sau sunând la numarul de telefon specificat. Plecarea promptă a specialiștilor și implementarea rapidă a tuturor activităților necesare vă vor ajuta să faceți curățenia atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în perioada pre-vacanță, când trebuie să vă pregătiți pentru venirea oaspeților și totodată să faceți curățenia în casă, iar oaspeții sunt deja pe drum.
Suntem disponibili să vă curățăm locuința în orice moment, iar vă garantăm că veți avea parte de curățenie, strălucire și disciplină!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top