Curățenie după renovare

Curățenie după renovare: specificul lucrului, etapele de implementare, sfaturi și lifehack

Orice tip de lucrări de reparație implică o cantitate mare de murdărie, praf, resturi de materiale de construcție și finisaj. Prin urmare, etapa finală pentru acest complex de activități este efectuarea curățeniei după reparație. Iar aceasta se poate dovedi a fi nicidecum mai ușor decât reparația în sine însuși: resturile uscate de vopsea, amestecurile și soluțiile de clei, precum și multe alte tipuri de deșeuri, cauzează o mulțime de probleme proprietarilor spațiilor de locuit.

Pentru a scăpa rapid și eficient de toate acestea, compania «Clean Service Group» iese pe piață cu un serviciu inovator pentru Moldova – curățarea spațiilor după reparații și renovare.În serviciul de curățenie sunt implicați adevărați profesioniști și, prin urmare, toate lucrările sunt efectuate rapid, eficient, folosind echipamente și instrumente specializate.

Ce este inclus în curățenia după renovare?

În funcție de suprafața ce urmează a fi tratată și curățată, sunt selectate și mijlocele de curățare. Angajații companiei noastre folosesc doar mijloace certificate, datorită cărora garantăm durabilitatea diferitelor materiale de finisaj, precum și siguranța în utilizarea ulterioară ale acetora. În plus, fiecare zonă separată din cameră are propriul său specific în curățenie.

Ferestrele după renovare

Unul dintre cele mai importante momente după instalarea sau înlocuirea ferestrelor este îndepărtarea foliei de protecție de pe suprafața cadrului de metal. De regulă, producătorii recomandă îndepărtarea acestuia imediat după instalare. Cu toate acestea, reparatorii ignoră adesea această cerință pentru a proteja geamul de eventualele zgârieturi în timpul reparațiilor ulterioare. Dacă acest lucru nu se face, filmul poate adera și mai mult la metaloplast și va fi nevoie de mult mai mult timp și efort pentru a-l îndepărta.

Curățarea geamurilor după renovare,

Curățarea geamurilor după renovare, de asemenea, esteo bătaie de cap. Pentru a oferi sticlei cel mai înalt grad de transparență și curățenie, vor fi necesare eforturi și instrumente suplimentare pentru a îndepărta murdăria, praful și reziduurile diferitelor amestecuri. În acest scop, specialiștii companiei «Clean Service Group» folosesc răzuitoare speciale, perii, șape și cârpe pe bază de microfibră, agenți de curățare profesioniste.

Pardoseala și pereții după renovare

Nici un proces de reparație nu se termină fără praf. Acesta se așează practic pe toate suprafețele din casă, inclusiv pe tapet, plinte și podea. Datorită particularităților texturii materialului de finisare pe pereții încăperilor, curățarea după reparații necesită o manipulare foarte atentă. Specialiștii «Clean Service Group». vor face față acestui lucru în cel mai sigur mod. În același timp, curățarea podelei după renovare este sarcina care consumă mai mult timp. Pe podea de obicei se așează cea mai mare parte a murdăriei și reziduurile ale amestecurilor de clădiri. Pentru a obține cel mai bun efect, specialiștii companiei «Clean Service Group» urmează etape în acțiunile lor și anume:

1. Efectuează curățarea uscată a siprafețelor cu perii și aspirator;

2. Elimină stratul exterior de murdărie și praf prin curățarea umedă;

3. Curăță pardoseala de diverse amestecuri de construcție;

4. Repetă curățarea umedă.

Bucătăria și baia după renovare

Acestea sunt cele mai dificile zone din apartament, întrucât curățarea aici implică utilizarea obligatorie a agenților de curățare specializați:

Specificificul curățării după renovarea apartamentelor, caselor și a altor spații

  • pentru curățarea bateriilor,
  • плитки
  • îmbinărilor de țiglă,
  • căzilor/vaselor de toaletă,
  • pentru dezinfectarea suprafețelor ceramice.

Toate secțiunile închise, nișele și dulapurile sunt bine curățate de praf cu o cârpă umedă.

Trebuie de remarcat faptul că, chiar dacă reparația a fost efectuată într-o singură cameră, apartamentul va trebui curățat integral după reparație. Pentru a asigura curățenia și a preveni depunerea în continuare a prafului pe suprafețele din casă, cel mai bine este să folosiți ajutorul lucrătorilor profesioniști ai companiei de curățenie «Clean Service Group».

După evaluarea spectrului de lucru, ne asumăm imediat îndeplinirea sarcinilor stabilite de client. Și atunci când efectuăm curățenia în casă după reparație, ne folosim de inventarul și echipamentele noastre. Contactându-ne,vă puteți bucura rapid de frumusețea și prospețimea casei renovate fără să vă faceți griji cu privire la gunoi, praf și murdărie.

Sunteți gata acum să savurați curățenia? Atunci ne grăbim să vă ajutăm!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top