Сколько стоит уборка снега от клининговой компании - Клининговая компания - Cleanservice Group

Curățarea zonei de zăpadă și deszăpezirea căilor de acces

Vremea cu zăpadă aduce nu doar bucurie și atmosferă de sărbătoare, ci și destul de multe probleme. Știu asta toți proprietarii de case private, vile la țară, întreprinderi și diverse locații din Chișinău: restaurante, magazine, cafenele, centre sportive și de divertisment, hoteluri. Dacă nu comanzi servicii de curățare a zăpezii la timp sau nu te ocupi de înlăturarea ei singur, vei trebui să te confrunți cu diverse neplăceri:

Уборка территории от снега и расчистка дорожек - Клининговая компания - Cleanservice Group
 • Rănirea oamenilor;
 • Imposibilitatea ieșirii și intrării automobilelor;
 • Deteriorarea suprafeței drumului în cazul unei scăderi bruște a temperaturii;
 • Situații de urgență pe drum, cum ar fi coliziunea a două mașini într-o parcare lângă un bloc cu mai multe etaje;
 • Amenzi pentru nerespectarea cerințelor legale privind curățarea zonei din fața intrării într-un local.

Amânarea curățării în speranța că zăpada se va topi nu este cea mai bună idee, deoarece vremea rece poate persista pentru o perioadă îndelungată. În plus, în orice moment poate începe o nouă ninsore - astfel, accesul poate fi complet blocat.

Fiecare decide cum să curețe zăpada de pe teren și alei, și pentru a face o alegere corectă, este necesar să înțelegem opțiunile existente, avantajele și dezavantajele acestora.

Care sunt metodele de curățare a zăpezii?

Necesitatea îndepărtării zăpezii apare în fiecare an, astfel că au fost inventate numeroase metode de realizare a acestei activități, precum și dispozitive care o fac mai ușoară. Se pot evidenția două abordări principale ale procesului: manuală și mecanizată, care diferă în funcție de:

 • Viteza cu care se efectuează curățarea zăpezii;
 • Eficiența îndepărtării maselor de zăpadă;
 • Numărul de oameni implicați;
 • Costurile financiare.

Mai întâi de toate, să remarcăm faptul că echipamentul de deszăpezire cu adevărat puternic și productiv nu este ieftin, are dimensiuni mari, necesită întreținere tehnică și anumite abilități de operare, astfel că este folosit în principal de către companiile de curățenie și mari întreprinderi. 

Уборка снега техникой - Клининговая компания - Cleanservice Group

Reprezentanții afacerilor mici sau mijlocii, precum și locuitorii Chișinăului, folosesc lopeti obișnuite sau electrice sau apelează la serviciile specialiștilor.

Curățarea manuală a zăpezii

Curățarea zăpezii manual cu ajutorul unei lopeți este cea mai ieftină și accesibilă opțiune pentru oricine, dar destul de consumatoare de timp și necesită o bună pregătire fizică. Puțin probabil ca o femeie fragilă să poată îndepărta un strat dens de zăpadă în fața casei, cu atât mai puțin să o facă rapid.

Pe de altă parte, dacă există timp și dorință, iar suprafața este mică, atunci, ca măsură temporară, este o metodă destul de eficientă. Trebuie doar să vă asigurați în prealabil că aveți o unealtă bună. Lopata trebuie să fie ușoară, rezistentă, confortabilă și cu un cuvă suficient de spațioasă (lățimea poate fi între 35-75 cm). Rețineți că parametrii cupei afectează în mod direct eficiența îndepărtării zăpezii și greutatea produsului - trebuie să găsiți o proporție optimă pentru a nu vă obosi prea repede. În principal, acum se folosesc lopeți din plastic și aluminiu.

Pe lângă instrumentul tradițional pentru curățarea manuală a curții, se pot utiliza și alte dispozitive:

заказать услуги чистки снега - Клининговая компания - Cleanservice Group
 • Greblele speciale sunt alegerea perfectă pentru îndepărtarea zăpezii de pe pantele acoperișurilor. Spre deosebire de greblele obișnuite, acestea au un mâner prelungit și o bază continuă, ceea ce permite eliminarea în siguranță a gheții acumulate pe acoperiș.
 • Racletă manuală - un subtip de lopată cu o bază extinsă până la 90-100 cm, care oferă posibilitatea de a aduna mai multă zăpadă dintr-o singuăr mișcare, scurtând astfel durata de curățare.
 • Împingător-racletă - acest dispozitiv seamănă vizual cu un cărucior cu o mini-lamă. Nu sunt atât de multe în vânzare, dar cu dorință și anumite abilități, acest dispozitiv poate fi construit manual. Desigur, nu se compară cu un utilaj de deszăpezire, dar cu siguranță va ușura curățarea terenului.

Curățarea zăpezii cu utilaje

Curățarea profesională a zăpezii în curtea casei întotdeauna implică utilizarea diferitelor tipuri de echipamente, care se diferențiază prin dimensiuni, performanțe și costuri. Printre cele mai populare tipuri de echipamente de curățare a zăpezii se numără:

 • Lopeti electrice - au o lățime de acoperire de până la 30 cm și o putere medie de 1 kW;
 • Dezghețătoare de zăpadă - potrivite pentru îndepărtarea zăpezii amestecate și umede, capturând până la 40 cm și folosite la o înălțime a stratului de zăpadă de până la 20 cm;
 • Curățătoare de zăpadă cu acumulator - pot elimina zăpada înaltă de până la 25 cm;
 • Lamă de deszăpezire - se montează pe un automobil/mini-tractor/motocultor și, după terminarea lucrărilor, se demontează; au o margine de tăiere și sunt adaptate pentru curățarea zăpezilor înalte de până la 60 cm.
Преимущества услуги чистки снега - Клининговая компания - Cleanservice Group

Avantajele serviciilor de curățare a zăpezii

Pentru unii, curățarea zăpezii pare distractivă și benefică pentru sănătate, dar acest lucru este adevărat doar în parte. Starea vremii reci poate afecta negativ starea de sănătate, în special dacă nu te îmbraci adecvat și petreci mult timp afară. În plus, nu întotdeauna există suficient timp pentru a efectua curățarea, sau munca pare prea mare. În lista dezavantajelor curățării independente intră și: eficiență scăzută, necesitatea de a avea echipamente speciale în casă, precum și lipsa abilităților în manipularea corectă a maselor de zăpadă.

Luând în considerare aceste aspecte, este clar de ce majoritatea oamenilor și companiilor preferă să se adreseze unei companii de curățenie, ai căror angajați știu exact cum să acționeze și sunt echipați cu echipamentele necesare.

Чистка снега вручную с помощью лопаты - Клининговая компания - Cleanservice Group

Principalele argumente în favoarea implicării profesioniștilor:

 • Clientul primește în mod garantat rezultatul dorit - zona din jurul casei este complet curățată de zăpadă după sosirea specialiștilor.
 • Nu trebuie să vă petreceți jumătate de zi doar pentru a deschide accesul către casă. Prin comandarea serviciilor de curățenie, economisiți multă energie și timp.
 • Se reușește îndepărtarea rapidă a zăpezii de pe o suprafață mare, deoarece nu lucrează doar o singură persoană, ci o echipă cu echipamente moderne.
 •  Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la siguranță (proprie, a membrilor familiei, a oaspeților, vizitatorilor sau angajaților companiei).
 • Se elimină riscul de deteriorare a suprafeței. Datorită dispozitivelor inovatoare și atenției personalului companiei de curățenie, asfaltul, pavajul, etc., nu se deformează în timpul curățării.
 • Specialiștii rezolvă problema cu gheața și evacuează zăpada.

Cât costă serviciul de curățare a zăpezii de la compania de curățenie "Clean Service Group"?

Pentru a aprecia pe deplin avantajele serviciului de curățenie, este recomandat să apelați la o companie de încredere. " Clean Service Group " are o reputație excelentă și este un partener de încredere în menținerea curățeniei și ordinii pentru clienții individuali și corporativi. Ne preocupăm de calitatea înaltă a serviciului și oferim condiții avantajoase de colaborare clienților noștri. Curățarea teritoriului de zăpadă cu noi va fi accesibilă ca preț - suma exactă o calculăm după evaluarea suprafeței și determinarea numărului necesar de angajați pentru curățare. Pentru a obține informații despre cost, sunați la numărul 060 555 971.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top