Ce reprezintă curățenia de întreținere și ce include această prestare de servicii

Ce reprezintă curățenia de întreținere și ce include această prestare de servicii

În casă, la birou sau în apartament trebuie să fie curat și ordonat - doar atunci membrii familiei, oaspeții, angajații companiei, vizitatorii se vor simți confortabil. Curățenia de întreținere menținerea unor condiții favorabile în încăperi de diferite dimensiuni și destinații. Aceasta nu înlocuiește curățenia generală, ci îndeplinește o funcție secundară, eliminând praful, amenințările bacteriologice și poluarea care apar în procesul de exploatare a obiectelor.

Datorită desfășurării sale regulate, se reușește:

 • îmbunătățirea indicatorilor microclimatici - în încăperi va fi mai ușor să respirați și mai plăcut să vă aflați;
 • prevenirea răspândirii acarienilor de praf, care poate duce la deteriorarea stării de bine a membrilor familiei sau a angajaților;
Ce reprezintă curățenia de întreținere și ce include această prestare de servicii
 • protejarea oamenilor de atacurile de astm bronsic și manifestările altor boli ale sistemului respirator și nu numai;
 • reducerea costurilor de întreținere a spațiului - curățenia săptămânală este mult mai ieftină decât cea generală și permite reducerea necesității unei curățenii serioase; 
 • crearea condițiilor maxime de confort pentru vizitatori și respectarea normelor sanitare și epidemiologice prevăzute de legislație.

Proprietarul/închirietorul unei case, apartament sau birou trebuie să stabilească cât de des va avea loc curățenia de întreținere, să se informeze cu privire la serviciile incluse în preț și să decidă cui să încredințeze responsabilitatea curățeniei spațiilor. 

Ce include curățenia de întreținere?

Mulți locuitori ai Chișinăului se confruntă cu lipsa timpului și a eforturilor pentru a curăța personal suprafețele, elimina murdăria și efectua alte lucrări de organizare în casă, la casă de vacanță sau în apartament. O opțiune mai practică ar fi să angajeze profesioniști, care pot finaliza totul în câteva ore și într-o secvență tehnologică corectă, mai ales că prețul serviciilor este rezonabil. 

Atunci când este vorba de curățarea spațiilor comerciale, de birouri și industriale, este clar că trebuie să apelați la servicii de curățenie - curățenia de întreținere va fi astfel efectuată luând în considerare normele sanitare și în cel mai scurt timp posibil, ceea ce permite menținerea procesului de lucru. Cu toate acestea, există o nuanță - gama de servicii incluse într-o astfel de curățenie poate varia, așa că este bine să verificați în avans dacă firma poate efectua toate lucrările necesare pentru dvs. Nu are sens să angajați oameni separat pentru ștergerea prafului, organizarea bucătăriei și a toaletelor - mai bine să angajați o echipă care va veni și va face locuința sau biroul perfect curat.

Curățenia de întreținere standard include:

 • Ștergerea prafului de pe toate suprafețele. Specialiștii tratează fațadele mobilei, blatul, pervazurile, soclurile, pereții la o înălțime de până la 1,8 m de la podea.
 • Curățarea uscată și umedă a suprafeței podelei. Se folosesc produse de curățare blânde, având în vedere tipul de acoperire.
 • Ștergerea ușilor, întrerupătoarelor, prizei. Praful se acumulează pe feronerie, acestea se murdăresc rapid din cauza atingerilor frecvente, astfel că au nevoie de curățare regulată.
 • Curățarea bucătăriei: ștergerea fațadei mobilei și a blatului, spălarea chiuvetei și a instalațiilor sanitare.
Ce reprezintă curățenia de întreținere și ce include această prestare de servicii
 • Curățarea băilor: ștergerea oglinzilor, dezinfectarea vasului de toaletă, bidetului, chiuvetei și a băii cu utilizarea de produse chimice profesionale.
 • După finalizarea lucrărilor, spațiul devine curat și sigur pentru copii și adulți.

Care sunt excluderile în cadrul curățeniei de întreținere?

Curățenia de întreținere în birouri, case sau apartamente nu este destinată să aducă ordinea acolo unde nu s-a făcut curățenie de mult timp, ceea ce a dus la acumularea unei cantități mari de murdărie și praf. Scopul ei constă în menținerea unui nivel optim de curățenie în încăperi. Înainte de a comanda curățenia, trebuie să țineți cont că specialiștii în timpul executării acesteia nu vor efectua:

Ce reprezintă curățenia de întreținere și ce include această prestare de servicii
 • curățarea pereților de grăsime și pete persistente;
 • mutarea mobilierului voluminos și a echipamentelor;
 • tratarea covoarelor cu compuși speciali pentru curățare chimică;
 • utilizarea echipamentelor specializate înguste;
 • îndepărtarea murdăriei de pe draperii și jaluzele;
 • organizarea spațiilor de depozitare;
 • accesarea locurilor greu accesibile cu ajutorul scărilor;
 • efectuarea tratamentului cu abur pentru articole și suprafețe;
 • curățarea candelabrelor și a ferestrelor

Curățenia de întreținere a unei case, a unui apartament sau a biroului nu se face imediat după efectuarea unei renovări capitale sau cosmetice, precum și după inundații de la vecini sau în alte circumstanțe în care apare poluarea semnificativă a pereților, tavanului, podelei și a mobilei. Unele persoane, aflând ce implică o astfel de curățenie, cred că se vor descurca singure. Cu toate acestea, în acest caz, trebuie să fie pregătite pentru cheltuieli semnificative de timp și nervi, fără garanția obținerii unui rezultat perfect. Specialiștii îndeplinesc sarcinile stabilite cu calitate, promptitudine și luând în considerare preferințele dvs., iar dumneavoastră veți trebui doar să evaluați rezultatul și să planificați momentul următoarei curățenii profesionale, deoarece este mai bine să plătiți pentru curățenia de întreținere și să trăiți în confort, decât să cheltuiți pentru o curățenie generală și să vă aflați în încăperi murdare.

Cât costă serviciile de curățenie de întreținere?

La fel de important pentru client este ca serviciul de curățenie de întreținere a apartamentului, casei sau biroului să fie realizat cu calitate, în termenul stabilit și la un preț acceptabil. Compania de curățenie Clean Service Group oferă servicii profesionale în Chișinău la costuri accesibile și întotdeauna abordează individual calculul sumei finale. La calculul cheltuielilor influențează:

 • suprafața totală și numărul de camere;
 • volumul lucrărilor, ținând cont de gradul de murdărire;
 • timpul și numărul de specialiști care vor fi implicați pentru a obține un rezultat ideal;
 • formatul colaborării - clienților corporativi și celor care comandă în mod regulat le oferim condiții speciale.
Ce reprezintă curățenia de întreținere și ce include această prestare de servicii

Doriți să aflați cât costă serviciul de curățenie de întreținere pentru casă, vilă, apartament sau birou? Atunci sunați-ne chiar acum la numărul 060 555 966 !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top