Ajută curățarea chimică a mobilei moi?

Ajută curățarea chimică a mobilei moi?

Odihna confortabilă este importantă pentru orice persoană. De aceea în aproape orice apartament există mobilă moale. Este atât de plăcut seara să te întinzi pe o canapea confortabilă în fața televizorului sau să te relaxezi într-un fotoliu moale. Dar cu timpul tapițeria mobilei se murdărește. Ea se îmbibă cu praj și pot apărea pete. Mai ales dacă în casă sunt copii mici. Curățarea chimică a mobilierului tapițat ajută la restabilirea aspectului atractiv și a curățeniei impecabile a canapelelor,saltelelor și fotoliilor. curățeniei impecabile a canapelelor.

Dar poate vă puteți descurca cu forțele proprii?

Se poate efectua curățarea mobilei de sine stătător? Răspunsul depinde de gradul de murdărire. În timpul dereticării, n-ar strica să treceți pe tapițerie cu un aspirator, folosind o duză-perie specială. Această metodă permite eliminarea prafului și reîmprospătează puțin mobila. Dar dacă fotoliile și canapelele sunt vechi, atunci praful s-a îmbibat în tapițerie și este imposibil să îl îndepărtați cu un aspirator.

Este și mai greu să te descurci cu petele. Urmele de vopsea, ulei, vin, markere nu pot fi îndepărtate doar cu apă. Și dacă utilizați solvenți, puteți deteriora sau decolora tapițeria, ceea ce va strica în cele din urmă aspectul acesteia. Curățarea mobilei moi executată de profesioniști vă ajută la remedierea situației.

Avantajele curățării profesionale

Principalele avantaje ale contactării profesioniștilor:

  • curățarea mobilei la domiciliu este un serviciu comod, specialiștii vin la adresa specificată la momentul indicat de client;
  • se utilizează echipamente profesionale și produse de curățare chimică eficiente și sigure;
  • specialiștii cunosc particularitățile de lucru cu diferite tipuri de tapițerie și știu cum să îndepărteze petele, fără a afecta țesătura.

Cum decurge procesul?

Când ați decis să curățați mobilierul tapițat, faceți o comandă prin telefon, convenind asupra timpului de sosire a specialiștilor. Alegerea metodei și a mijloacelor de curățare se efectuează în funcție de tipul de țesătură a tapițeriei, de pete și de gradul de murdărire.

Curățarea se efectuează folosind tehnică specială — mașina de extracție. Tapițeria este mai întâi pulverizată cu detergent. Mașina strânge apoi substanța pulverizată împreună cu murdăria dizolvată. Apoi urmează tratarea cu apă curată. Ultima etapă este uscarea mobilei. Uscarea completă poate dura între 3 și 12 ore la temperatura camerei și cu o bună ventilare a încăperii. După aceasta puteți folosi în siguranță mobila, ca de obicei.

Pentru a vedea cât de eficientă este curățarea canapelelor, puteți vedea fotografii ale mobilei făcute înainte și după finisarea procesului.

Profesioniștii din Clean Service Group efectuează curățarea mobilierului tapițat rapid și eficient, lucrează cu utilizarea unor produse eficiente și ecologice precum și echipamente profesionale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top