Curățarea covoarelor

În casele contemporane, covoarele sunt utilizate pentru a crea confort și căldură. În procesul de exploatare covoarele, chiar și fiind sistematic curățate, își pierd din farmec, apar depunerile de praf, murdării, pete de diferite tipuri, tot felul de bacterii. Curățarea cu forțele proprii nu se soldează cu rezultatul dorit. Profesioniștii din compania Clean Service Group calitativ și într-un interval scurt de timp vor efectua curățarea chimică a covoarelor, utilizând tehnici și soluții anumite ținând cont de factura covorului și starea în care se află. Dacă aveți nevoie de astfel de servicii, ne puteți telefona pe noi. Angajații noștri vor lua covorul de la domiciliu sau de la oficiu, iar după curățare îl vor livra înapoi.

Procesul de curățare specializată a covorului este constituit din următoarele:

Înlăturarea prafului:

Covorul se amplasează într-un aparat specializat, pentru înlăturarea prafului. Cu ajutorul mecanismului se efectuează procesul de înlăturare a prafului, după care aspiratorul specializat strânge tot praful în rezervorul special amenajat. În mediu de la un covor se strânge aproximativ 500 grame de praf.

Înmuierea și spălarea automată a covorului

Aparatul de înmuierea și spălarea covorului, întinde uniform covorul și repartizează soluția chimică. Curățarea covorului se efectuează de către 5 perii. Numărul dat de perii, permite curățarea efectivă a fiecărui milimetru din covor.

Clătirea:

Sub presiunea ridicată a apei se efectuează clătirea covorului, înlăturând murdăria și soluția chimică. După o curățare atât de minuțioasă, nici cele mai mici particule de murdărie nu mai sunt pe covor.

Scurgerea:

După clătire covorul este amplasat într-un aparat specializat de formă cilindrică, unde sub mișcări rotative în regim grăbit se efectuează scurgerea, se elimină 70% – 80% de umezeală.

Uscarea :

Pentru ca covorul să se usuce uniform și fără ai provoca daune, se amplasează într-o cameră specială, în care este un încălzitor și un uscător de aer. Procesul de uscare a unui covor per total durea timp de 8, 9 ore. În acest răstimp în cameră se menține temperatura necesară și umiditatea aerului. Toate astea permit uscarea într-un interval scurt de timp fără a deforma covorul. Iar apariția mirosului neplăcut este exclusă categoric.

Curățarea finală:

După toate operațiunile efectuate covorul încă nu este curat în totalitate. Doar după ce utilajul de final cu periile speciale va pieptăna covorul, acesta va căpăta un aspect proaspăt, viu colorat. Iar aspiratorul va strânge resturile de praf și soluție chimică. Doar după toate astea covorul poate fi considerat curat.

Ambalarea:

La ieșirea din utilajul de final, covorul este rotit în val și ambalat într-un sac specializat de plastic, pentru ca acesta să fie protejat în timpul transportării.

Procesul automatizat de curățarea chimică a covorului:

Acest proces ocupă circa 48 de ore, din momentul recepționării covorului și până la momentul livrării la domiciliu. Când procesul nu este complet, consecințele pot fi negative, iar covorul nu poate fi considerat curățat în totalitate.

Cum lipsa uneia din etape poate influența la calitatea finală:

Lipsa înlăturării prafului:

La umezirea covorului, praful se va opri în țesătură, astfel nu mai este sens din ulterioara curățare

Lipsa curățării automatizate:

La curățarea manuală cu ajutorul aparatului cu un singur disc, e imposibilă curățarea minuțioasă și uniformă a covorului.

Lipsa de scurgere și uscare:

Perioada de uscare și crește până la 1,5-2 săptămâni. Umezeala contribuie la apariția mirosului neplăcut. Iar utilizarea ventilatoarelor cu aer cald provoacă deteriorarea covorului.

Lipsa curățării de final:

Pe covor rămân urme de soluții chimie sau păr, care ulterior vor provoca depunerile de praf și murdării. Iar factura covorului este una haotică și sumbră.

Servicii Curățarea chimică a covoarelorServicii Curățarea chimică a covoarelor

Curățarea chimică nu doar înlătură petele și murdăria de pe covor, dar totodată efectuează dezinfectarea lui, neutralizează microbii și bacteriile, care reprezintă un pericol pentru sănătatea dumneavoastră.

Costul pentru astfel de servicii depinde de dimensiunile și starea în care se află covorul. La comanda care depășește 20м² livrarea este gratuită. Colaborăm cu persoane fizice și organizații comerciale.

Noi garantăm efectuarea calitativă a lucrului.
Pentru noi e important ca dumneavoastră să rămâneți satisfăcut de rezultatul colaborării cu compania noastră !

Prețuri și condiții pentru curățarea covoarelor în compania „Clean Service Group”

Prețuri de curățare:

de la 30 lei m2

Covoare de orice tip, daca le aduceti singuri

de la 35 lei m2

Covoare de orice tip, daca le luam noi

de la 40 lei m2

Covoare lucrate manual si moldovenesti

de la 50 lei m2

Сovoare ude

Preturi de livrare:

în Chișinău – 50 lei

la comanda mai mult de 20m2 – gratis

suburbii – 100 lei

Termenul de curățare: 5-7 zile lucrătoare.

Compania “Clean Service Group” nu duce răspundere de spălarea următoarelor covoare: din mătase, pe bază de gips, cu clei din partea opusă, rupte, fără surfilare, putrede, fără etichetă cu informația despre compoziția covorului și recomandare pentru îngrijire, covoare care au fost prelucrate cu careva soluții chimice, cu defecte ascunse (exemplu: mâncat de molii, pete îmbibate în covor, lichid vărsat și uscat).
Înainte de a da covoarele la curățat, este necesar să verificați într-o zonă mică dacă vopseaua nu curge, nu se decolorează. În caz de deteriorare a covorului, care poate fi atribuit uneia sau mai multor descrieri de mai sus compania “Clean Service Group” compensații nu face.

Compania “Clean Service Group” nu garantează eliminarea din covor a tuturor petelor și mirosurilor, precum: sînge, vopsea, ruj, vin, lizun, fructe, sosuri, uleiuri, plastilină, ceară, lână de sticlă, lac, urină.

Covoarele trebuie să fie despachetate și verificate nu mai tîrziu de 24 ore de la primire, după acest timp plîngerile clientului nu se acceptă.

Dacă doriți să lăsați covorele împachetate mai mult timp, vă recomandăm să faceți găuri în peliculă pentru circulația aerului.

Recenzii

4.9
Rated 4.9 out of 5
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Хорошо почистили

Rated 5 out of 5
06/10/2020

Старый ковер после чистки выглядит очень достойно

Игорь

Curăță covoarele foarte bine! Recomand!

Rated 5 out of 5
20/10/2021

Îmi exprim recunoștința pentru serviciile oferite de compania Dvs, angajații companiei își fac bine treaba, curăță covoarele foarte bine! Recomand!

Irina Bobeico

Am rămas mulțumită din toate punctele de vedere

Rated 5 out of 5
20/10/2021

buna ziua ,aș vrea să scriu cîteva cuvinte ,frumoase pentru CLEAN SERVICE GROUP ,sunt foarte bravi, activi nu prima dată mă adresez la ei pentru spălarea covoarelor ,vreau să spun că am rămas mulțumită din toate punctele de vedere ,VA DORESC SUCCESE INAINTE

Татьяна Чур

Recomand cu încredere Compania Clean Service Group

Rated 5 out of 5
20/10/2021

Recomand cu încredere Compania Clean Service Group deservire la cel mai înalt nivel, covoare impecabil de curate!

Наташа Продан

Качество, оперативность

Rated 5 out of 5
20/10/2021

Качество, оперативность, пунктуальность.

Лана Сырбу

Contactați-ne