Сurățarea covoarelor Chișinău, Botanica

Specialiștii experimentați ai companiei „Clean Service Group” vor efectua rapid și eficient сurățarea covoarelor, selectând metoda potrivită de prelucrare și detergenții, ținând cont de materialul covorului și de gradul de murdărire. Dacă sunteți interesat să vă curățați covoarele Botanica, Botanica sau alte raioane, contactați-ne. Angajații noștri vor lua covorul murdar de acasă sau de la birou și îl vor aduce absolut curat în 3-5 zile lucrătoare!

Сurățarea Covoarelor — sănătate și confort

Химчистка Ковров Кишинев Ботаника
Covoarele nu sunt doar un element de confort, ci și protejează împotriva frigului. Este mult mai plăcut să pășești pe o suprafață caldă și pufoasă, decât pe podeaua rece. Dar, cu timpul, covoarele își pierd moliciunea și intensitatea culorilor. Acest lucru este cauzat de acumularea prafului între firele acestora. În plus, pe suprafață pot apărea pete de la lichidele vărsate. Curățarea chimică ajută la readucerea covorului la aspectul său anterior. Chiar și cel mai puternic aspirator nu poate îndepărta suficient de bine particulele de praf și acarienii. Și cu atât mai mult nu va reuși să îndepărteze petele. Chiar dacă procurați echipament de spălare, tot nu puteți scăpa complet de praf.
 

De aceea este necesar de apelat periodic la serviciul curățare covoare. Mai mult, efectuarea curățării la domiciliu, chiar și folosind produse profesionale, nu dă efectul dorit. Covorul nu este complet scufundat în soluția pentru spălare, de aceea reușiți să îndepărtați nu mai mult de 50-60% din murdărie. În plus, după curățarea la domiciliu, pe suprafață vor rămâne particule de detergenți. Iar aceasta poate fi periculos atunci când în casă sunt copii mici și persoane cu predispoziții la alergie.

Prețuri și condiții pentru curățarea covoarelor în compania „Clean Service Group”

Prețuri de curățare:

35 lei m2

Dacă aduceți covoarele singuri

50 lei m2

Dacă luăm covoarele noi

+50% la preț

Covoare moldovenești si covoare lucrate manual

 

+50% la preț

Covoare ude

Preturi de livrare:

Prin Chișinău - gratis

suburbii - 150 lei

Recenzii

Хорошо почистили

Rated 5,0 out of 5
06/10/2020

Старый ковер после чистки выглядит очень достойно

Игорь

Calitate superbă. Recomand

Rated 5,0 out of 5
22/04/2024

Calitate superbă

Rusu Inga

Mulțumesc pentru calitatea serviciilor dmvs ?❤️? Desigur vom apela cu drag în continuare ??

Rated 5,0 out of 5
03/04/2024

Bună , am primit recent covoarele de la curățătoria covoarelor Clean Service Group și vreau să spun ca am rămas extrem de mulțumită de calitate , rapiditate și profesionalismul pe care îl manifestă acesta companie minunată ? Nu este pentru prima dată când apelez la serviciile acestei companii și de fiecare sunt la cel mai înalt nivel !!!

Mulțumesc pentru calitatea serviciilor dmvs ?❤️? Desigur vom apela cu drag în continuare ??

Scudilenco Anisoara

Sunt client al acestei companii deja de câțiva ani, foarte multumită de servicii

Rated 5,0 out of 5
04/03/2024

Sunt client al acestei companii deja de câțiva ani, foarte multumită de servicii, totul se face rapid si calitativ,mulțumesc!

Recomand cu drag!

Doina

Очень довольна результатом работы компании, ковры стали как новые, пушистые, мягкие.

Rated 5,0 out of 5
04/03/2024

Очень довольна результатом работы компании, ковры стали как новые, пушистые, мягкие. Оперативно забрали, быстро привезли. Удачи всей команде и персоналу

Родика

Curățătorie chimică covoare în raioanele Chișinău

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top