Curățenia a apartamentelor

Cand ne intoarcem seara de la serviciu, putini care au dorinta de a lua aspiratorul sau carpa in maina sa mai faca curatenie. Dar curățarea apartamentelor este o necesitate, deoarece murdăria și praful din casă pot dăuna sănătății, și este mult mai plăcut să ne aflam intr-o camera curata.

Ce inseamna mentinerea curateniei in casa?

Dupa o curățenie generală , apartamentul sau casa strălucesc de curățenie și prospețime. Dar această stare nu durează mult. În curând, apare praf pe suprafețele orizontale ale mobilierului, pete pe șorțul de bucătărie și nisip pe podea, adus pe tălpi de pe stradă.

Pentru mentinerea ordinii în apartament curatenia trebuie efectuată în mod regulat, astfel ca locuințele să fie întotdeauna curate și confortabile.

Este posibil să nu faceți curățenie de întreținere? Sigur ca poti. Dar, în acest caz, apartamentul va „cere” rapid următoarea curățenie generală, iar acesta este un proces mai complicat și care consumă mai mult timp.

Curățenia in apartamente

Menținerea ordinii este una dintre cele mai plictisitoare procese și consumatoare de timp . Oamenii care lucrează adesea nu au suficientă energie, întorcându-se acasă seara pentru a spăla și a face curat. Între timp, această povară grea a responsabilităților poate fi ameliorată prin comandarea serviciilor de curățenie. Specialiștii echipei „Clean Service Group’’ va vor oferi servicii de curatenie in apartament la cel mai inalt nivel , iar dvs puteti dedica timpul liber familiei sau activitatilor preferate.
Curățenia a apartamentelor
Ce este inclus în serviciul de curățenie de întreținere? Practic, acesta este un serviciu de curățenie săptămânal regulat și include:
  1. Ștergem praful de pe toate suprafețele;
  2. Curățarea uscată și umedă a suprafeței podelei;
  3. Ștergerea ușilor, întrerupătoarelor, prizei;
  4. Curățarea bucătăriei: ștergerea fațadei și a suprafetelor orizontale, spălarea chiuvetelor și a instalațiilor sanitare;
  5. Curățarea băilor: lustruirea oglinzilor, dezinfectarea toaletei, bideu, chiuvetă, baie.
Specialiștii „Clean Service Group” efectuează lucrări folosind produse chimice eficiente si complet sigure. Curățarea se efectuează calitativ și rapid.
Curățarea de întreținere a apartamentelor este efectuată de specialiști „Clean Service Group” conform unui program convenabil pentru dvs., produsele de curățat ajung la un moment prestabilit, iar timpul de lucru este de asemenea convenit în prealabil. Frecvența curățării depinde de mai mulți factori: câte persoane locuiesc în apartament, care este compoziția familiei, dacă există copii mici, vârstnici, dacă există animale de companie. Pe baza acestor date, puteți comanda curățenia în apartament de 1 sau 2 ori pe săptămână.

Cât costă efectuarea curateniei intr-un apartament?

Mulți oameni evita să contacteze companiile de curățenie, creandu-si impresii gresite, că este foarte scump. De fapt, curățenia săptămânală a apartamentelor este accesibilă. Pretul depinde de mărimea apartamentului și de numărul de persoane implicate. Preturile la serviciile noastre, puteți afla pe numărul de telefon 060 555 971.

De ce va recomandam Clean Service Group?

Compania Clean Service Group oferă servicii profesionale de curățenie.Mulți au apreciat deja confortul de a contacta Clean Service Group, dacă aveți nevoie să efectuați o curățenie generală sau să ordonați un apartament după renovare. Un serviciu la fel de popular este curățarea întreținerii apartamentelor din Chișinău.

Avantajele contactării Clean Service Group:

Curățare rapidă și de înaltă calitate a
apartamentelor;

Efectuarea lucrărilor la un timp convenabil pentru clienți;

Condiții de plată favorabile, posibilitatea încheierii contractelor pe termen lung;

Respectarea standardelor de stat ale normelor sanitare pentru utilizarea produselor chimice de uz casnic;

Comandați curățarea apartamentelor prin telefon sau e-mail. Contactați managerul nostru și primiți răspunsuri la toate întrebările despre serviciile și prețurile companiei Clean Service Group

Recenzii

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent71%
Very good29%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Хорошо почистили

Rated 5,0 out of 5
06/10/2020

Старый ковер после чистки выглядит очень достойно

Игорь

Желаю вам хорошего настроения и удачного дня

Rated 5,0 out of 5
27/02/2024

Привет поздравляю вас с новым годом желаю вам хорошего настроения и удачного дня Владимир

Wladimir

Работы выполняются быстро, качественно, результат отличный. Рекомендую!

Rated 5,0 out of 5
20/12/2023

Очень довольна сервисом компании Clean Servis Group. Пользуюсь услугой по чистке ковров уже 3 раз. Работы выполняются быстро, качественно, результат отличный. Рекомендую!

Марина

Рекомендую. Отличный результат

Rated 5,0 out of 5
20/12/2023

Не первый раз пользуюсь услугами этой фирмы, всегда получала отличный результат!!!

Светлана

Foarte bravo ,atenti la detalii. Recomand

Rated 5,0 out of 5
18/12/2023

Foarte bravo ,atenti la detalii. Curat la ei deja nu 1 data. Am incercat si la alte curatatorii nu se compara.

Natalia
Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top