Curățenia generală

Viața într-o casă curată și îngrijită reprezintă o deosebită plăcere. Dar din păcate nu întotdeauna dispunem de timp pentru a efectua sistematic curățenie generală în casă. Profesioniștii din compania Clean Servise Group sunt predispuși să vă ajute. Compania noastră are o experiență bogată și o gamă variată de produse chimice și utilaje profesionale, pentru a efectua rapid și calitativ curățarea spațiilor dumneavoastră, și încă un detaliu important datorită produselor ecologic pure, lucrul efectuat nu prezintă vreun pericol pentru sănătatea dumneavoastră.

Curățenia generală a apartamentelor

Curățenia generală a apartamentelor reprezintă o parte componentă a existenței omenești, deoarece starea de sănătate depinde în totalitate de starea în care se află mediul înconjurător. O casă curată creează senzația de confort, echilibru lăuntric și o nemaipomenită atmosferă de bucurie și calm. Compania Clean Service Group e predispusă să-și asume toate responsabilitățile la acest capitol, deoarece curățenia generală nu constă doar în înlăturarea prafului și aranjarea lucrurilor pe la locurile lor. Asta înseamnă furnitură lucitoare, sticle transparente, și alte suprafețe imaculate, care de obicei sunt trecute cu vederea, toate astea având un rol important la sesizarea curățeniei din apartament. Profesioniștii noștri utilizează produse specializate, care vor îndepărta orice murdărie: praf, grăsimi, orice tip de ciupercă nocivă pentru sănătate. Pe lângă toate astea noi folosim utilaje profesionale, care fac procesul de curățenie mult mai efectiv în comparație cu utilajele simple. Iar utilizarea utilajelor specializate și a produselor profesionale de cleaning, garantează un rezultat impecabil.

Curățenia generală în case/vile

Efectuarea curățeniei în case reprezintă un proces mai complicat și anevoios decât în apartamente. Multe odăi, suprafețe din sticlă, curtea, subsoluri și alte încăperi care necesită să fie aduse în ordine. Pentru ca locul de trai să-ți trezească sentimente de bucurie și confort, noi preluăm toate grijile. Managerul nostru se va deplasa la locul și timpul stabilit, efectuând inițial o analiză, apoi va concepe o instrucție individuală pentru echipa care ulterior vă efectua curățarea profesională a spațiului dumneavoastră, utilizând soluții specializate hipoalergice de curățare și utilaje de ultimă generație.

Curățarea bucătăriei

Bucătăria este odaia în care o familie își petrece marea majoritate din timpul liber, de asta necesită să fie menținută în ordine. Anume din acest motiv curățenia generală începe din bucătărie. Angajații companiei Clean Service Group cu grijă fără a provoca leziuni suprafețelor și cu ajutorul produselor profesionale vor efectua următoarele

Curățenia generală
 • Curățarea fațadelor și a acoperișurilor, garniturilor de bucătărie, îndepărtarea grăsimilor.
 • Curățarea plitelor incorporabile
  Curățarea suprafețelor de gătit ( mese, mesele de bar) cât și a pereților din bucătărie
 • Curățarea aparatelor pentru bucătărie (frigider, mașina de spălat vase, fierbător de apă etc)
 • Curățarea hotei și a filtrelor.
 • Curățarea și dezinfectarea lavoarelor/robinetelor și a bateriilor de bucătărie.
 • Curățarea petelor de pe pereți.

Curățenia generală a blocului sanitar

Curățenia generală

Constă în următoarele:

 • Dezinfectarea obiectelor sanitare ( lavoarelor, țevilor, vasului de toaletă, bideului)
 • Curățarea căzii și a cabinei de duș
 • Spălarea oglinzilor și a altor suprafețe din sticlă;
 • Curățarea suprafețelor din teracotă, de sus până în partea de jos
 • Îndepărtarea urmelor de calcar și săpun.

Curățenia în încăperile de locuit

Curățenia generală

În odăile locuibile angajații noștri:

 • Vor aspira mobila moale
 • Vor curăța suprafețele din lemn
 • Vor curăța covoarele
 • Vor îndepărta praful de pe toate suprafețele
 • Vor efectua curățarea umedă
 • Iar pardoselile din parchet vor fi prelucrate cu soluții speciale.

Curățenia generală a oficiului

În oficii este mișcare în continuu, procesul de muncă și un număr mare de oameni contribuie zilnic la apariția murdăriei, prafului și a gunoiului. De asta e important să fie efectuată sistematică curățenia.

Curățenia generală

Curățenia generală a oficiului include următoarele:

 • colectarea și evacuarea gunoiului
 • curățarea pe uscat și umedă a pardoselilor
 • prelucrarea suprafețelor
 • dezinfectarea blocului sanitar
 • curățarea încăperilor de lucru
 • curățarea mobilei și a mochetei
 • Spălarea geamurilor

Iar utilizarea echipamentelor profesionale de curățare și a produselor de curățare special selectate garantează un rezultat strălucitor.
Compania noastră poate să vă propună un contract cu condiții convenabile pentru efectuarea sistematică a curățeniei în oficii.
Solicitând serviciile companie noastre, puteti comanda curatenie generala la preturi rezonabile. Fiecare client e important pentru noi, de asta suntem predispuși să vă ajutăm cu efectuarea curățeniei la orice oră.

Solicitând serviciile companie noastre, veți dispune de deservire la nivel înalt. Fiecare client e important pentru noi, de asta suntem predispuși să vă ajutăm cu efectuarea curățeniei la orice oră.

Ce este inclus în costul curățeniei generale?

Pretul de curatenie include:
 • Ștergerea prafului de pe toate suprafețele;
 • Curățarea uscată și umedă a suprafeței podelei;
 • Ștergerea ușilor, întrerupătoarelor, prizei;
 • Curățarea bucătăriilor: ștergerea fațadei și blaturilor, fațadei frigiderului, degresarea cuptorului, aragazului, cuptorului cu microunde, șorțului, spălarea chiuvetei, îndepărtarea calcarului de la instalațiile sanitare, ștergerea grilajului de ventilație;
 • Curățarea băii: îndepărtarea calcarului de pe corpurile sanitare, lustruirea oglinzilor, dezinfectarea toaletelor, bideurilor, chiuvetelor, căzilor, cabinelor de duș, ștergerea grilelor de ventilație, ștergerea fațadei unei mașini de spălat.
Fiecare client care încheie un contract cu noi primește o reducere de 15% la întreaga listă de servicii.

Recenzii

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Хорошо почистили

Rated 5,0 out of 5
06/10/2020

Старый ковер после чистки выглядит очень достойно

Игорь

Calitate superbă. Recomand

Rated 5,0 out of 5
22/04/2024

Calitate superbă

Rusu Inga

Mulțumesc pentru calitatea serviciilor dmvs 😍❤️🥹 Desigur vom apela cu drag în continuare 😇🙏

Rated 5,0 out of 5
03/04/2024

Bună , am primit recent covoarele de la curățătoria covoarelor Clean Service Group și vreau să spun ca am rămas extrem de mulțumită de calitate , rapiditate și profesionalismul pe care îl manifestă acesta companie minunată 😍 Nu este pentru prima dată când apelez la serviciile acestei companii și de fiecare sunt la cel mai înalt nivel !!!

Mulțumesc pentru calitatea serviciilor dmvs 😍❤️🥹 Desigur vom apela cu drag în continuare 😇🙏

Scudilenco Anisoara

Sunt client al acestei companii deja de câțiva ani, foarte multumită de servicii

Rated 5,0 out of 5
04/03/2024

Sunt client al acestei companii deja de câțiva ani, foarte multumită de servicii, totul se face rapid si calitativ,mulțumesc!

Recomand cu drag!

Doina

Очень довольна результатом работы компании, ковры стали как новые, пушистые, мягкие.

Rated 5,0 out of 5
04/03/2024

Очень довольна результатом работы компании, ковры стали как новые, пушистые, мягкие. Оперативно забрали, быстро привезли. Удачи всей команде и персоналу

Родика
Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top