Prețuri și condiții pentru curățarea covoarelor în compania „Clean Service Group”

Prețuri de curățare:

35 lei m2

Cu preluarea și returnarea covoarelor de către dvs. înșiși

50 lei m2

Cu preluarea și livrarea covoarelor asigurate de noi

Se adaugă un supliment de +50% la prețul curățării

În cazul covoarelor lucrate manual
În cazul covoarelor tradiționale moldovenești
În cazul covoarelor umede

Vă rugăm să rețineți: la comandarea serviciilor de curățare a covoarelor, dacă suprafața covorului dumneavoastră este mai mică de 1 m², vi se va percepe totuși o taxă pentru cel puțin 1 m². De exemplu, dacă suprafața covorului dumneavoastră este de 0,8 m², iar costul curățării este de 35 de lei pe m², vi se va percepe plata pentru 1 m². Aceeași regulă se aplică și pentru livrarea covoarelor, unde costul minim va fi de 50 de lei pe m².

Preturi de livrare:

În Chișinău – gratuit, comandă minimă de 500 lei.

Suburbii – 150 lei, comandă minimă de 900 lei.

Termenul de curățare: 5-7 zile lucrătoare.

Compania “Clean Service Group” nu duce răspundere de spălarea următoarelor covoare: din mătase, pe bază de gips, cu clei din partea opusă, rupte, fără surfilare, putrede, fără etichetă cu informația despre compoziția covorului și recomandare pentru îngrijire, covoare care au fost prelucrate cu careva soluții chimice, cu defecte ascunse (exemplu: mâncat de molii, pete îmbibate în covor, lichid vărsat și uscat).
Înainte de a da covoarele la curățat, este necesar să verificați într-o zonă mică dacă vopseaua nu curge, nu se decolorează.
În caz de deteriorare a covorului, care poate fi atribuit uneia sau mai multor descrieri de mai sus compania “Clean Service Group” compensații nu face.

Compania “Clean Service Group” nu garantează eliminarea din covor a tuturor petelor și mirosurilor, precum: sînge, vopsea, ruj, vin, lizun, fructe, sosuri, uleiuri, plastilină, ceară, lână de sticlă, lac, urină.

Covoarele trebuie să fie despachetate și verificate nu mai tîrziu de 24 ore de la primire, după acest timp plîngerile clientului nu se acceptă.

Dacă doriți să lăsați covorele împachetate mai mult timp, vă recomandăm să faceți găuri în peliculă pentru circulația aerului.

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top