Curățenia generală: De ce ar trebui să alegeți curățenia profesională?

Curățenia generală: De ce ar trebui să alegeți curățenia profesională?

Menținerea curățeniei în propria locuință, birou sau spațiu comercial este o necesitate. Cu toate că avem multe responsabilități și griji în fiecare zi, nu vrem să ne pierdem energia și timpul prețios cu activități de curățenie. Din fericire, există o soluție excelentă la îndemână: o , curățenia generală de înaltă calitate realizată de profesioniști angajați!

De ce ar trebui să optați pentru serviciile unui curățător profesionist?

Apelul la curățătorii profesioniști este o decizie rațională din mai multe motive:

 1. Ei utilizează cu pricepere experiența lor îndelungată și cunoștințele practice pentru a efectua lucrările de curățenie în mod optim, fie că este vorba de o curățenie de rutină sau una generală. Ei nu doar cunosc cum să folosească fiecare instrument și produs din echipamentul lor pentru a obține rezultate excelente fără a deteriora suprafețele curățate, dar și vin echipați cu întregul lor arsenal, astfel încât clientul să nu fie preocupat de nimic.
 2. Angajarea unui profesionist vă permite să economisiți eforturi personale și timp neprețuit. Schimbați cu încredere orele obositoare de curățenie cu activități mai importante și plăcute în viața dvs., încredințând această muncă specialiștilor! De ce să vă petreceți ziua liberă făcînd curățenie generală în casa dvs., când există cineva care ar face acest lucru cu plăcere pentru dvs.?
 3. Asigurarea calității lucrării. Curățătorii profesioniști se angajează mereu să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru a satisface cerințele clienților. Compania noastră de curățenie, Grupul de Servicii de Curățenie, aspiră mereu să obțină rezultate impecabile, ceea ce ne face alegerea numărul 1 pentru cei care apreciază curățenia și ordinea.

Prin urmare, atunci când alegeți să angajați o companie profesionistă de curățenie în Chișinăubeneficiați de curățenie impecabilă, încredere în calitatea serviciilor oferite, precum și economisirea timpului și efortului personal. 

Beneficiile unei curățenii profesionale.

Compania noastră de curățenie vă asigură toate avantajele unei curățenii profesionale a spațiilor. Prin alegerea serviciilor noastre de curățenie, veți beneficia de:

 1. Utilizarea eficientă a abilităților personalului de curățenie, a produselor profesionale de curățare, care depășesc produsele obișnuite, și furnizarea serviciilor în termenul stabilit, la o dată convenabilă pentru dvs. sau în mod regulat.
 2. Economisirea timpului personal și optimizarea costurilor. Fiind o entitate juridică, nu este necesar să aveți propriul personal de curățenie și să le plătiți salariile, ci puteți folosi serviciile doar atunci când sunt cu adevărat necesare. 
 3. Calitatea excelentă a serviciilor de curățenie, care face ca clienții noștri să ne recomande prietenilor și cunoștințelor lor.
 4. Alegerea tipului de curățenie în funcție de nevoile dvs.: de la curățenie standard la curățenie generală și curățenie după renovare.
 5. Confortul colaborării cu o singură companie, care studiază particularitățile spațiului dvs. pentru a optimiza viteza lucrărilor.

Mai jos, vom detalia modul în care se desfășoară curățenia generală, pas cu pas.

Care sunt diferențele între curățenia generală și cea obișnuită?

Curățenia generală constă într-un set complet de activități de curățare. Serviciile de curățenie generală cuprind:

Curățenia generală: De ce ar trebui să alegeți curățenia profesională?
 • Igienizarea și dezinfectarea completă a tuturor suprafețelor, inclusiv mobilier, blaturi, mese, electrocasnice și alte obiecte din toate încăperile biroului, apartamentului sau casei.
 • Ștergerea, curățarea și dezinfectarea instalațiilor sanitare, chiuvetelor, toaletelor și cabinelor de duș.
 • Ștergerea, spălarea și dezinfectarea podelelor, curățarea acoperirilor de podea cu aspirator (inclusiv aspirator cu funcție de spălare, dacă este necesar). Toate suprafețele, inclusiv colțurile și zonele greu accesibile, sunt curățate. 
 • Spălarea ferestrelor, oglinzilor și a altor suprafețe din sticlă.
 • Îndepărtarea pânzei de păianjen de pe tavan, colțuri și pereți.
 • Ștergerea becurilor, candelabrelor, abajururilor, ușilor, dezinfectarea mânerelor ușilor și a comutatoarelor.

În toată această activitate, accentul nu este pus doar pe înlăturarea depunerilor recente de praf și murdărie, ci și pe îndepărtarea celor acumulate de-a lungul timpului, care afectează aspectul și funcționalitatea suprafețelor, obiectelor și lucrurilor.

Curățenia generală: De ce ar trebui să alegeți curățenia profesională?

Principalele diferențe între curățenia generală și cea regulată (obișnuită) pot fi observate citind ce include curățenia obișnuită:

Curățenia generală: De ce ar trebui să alegeți curățenia profesională?
 • Ștergerea prafului de pe majoritatea suprafețelor: mobilier, rafturi, pervazuri, blaturi etc.
 • Spălarea podelelor, măturarea și curățarea cu aspiratorul.
 • Ștergerea și dezinfectarea suprafețelor frecvent utilizate (de exemplu, mânere de ferestre și uși).
 • Curățarea și dezinfectarea instalațiilor sanitare care se murdăresc rapid (chiuvete și toalete).
 • Aducerea în ordine generală.

În timp ce curățenia generală poate dura 5 ore sau chiar mai mult, în funcție de dimensiunea încăperii și gradul de murdărie, curățenia obișnuită poate fi realizată în 2-3 ore.

Compania noastră de curățenie profesionistă efectuează următoarele tipuri de curățenie generală:


Obțineți informații despre tarifele noastre apelând la numărul 060555971În cazul în care sunteți interesat de încheierea unui contract pentru prestarea serviciilor, tariful va fi cu 15% mai mic decât cel practicat pentru serviciile efectuate la cerere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top