Curatarea Covoarelor – Durlesti, Chisinau

Specialiștii experimentați ai companiei „Clean Service Group” vor efectua rapid și eficient curatarea covoarelor, selectând metoda potrivită de prelucrare și detergenții, ținând cont de materialul covorului și de gradul de murdărire. Dacă sunteți interesat să vă curățați covoarele ( Durlesti, Chisinau sau alte raioane), contactați-ne. Angajații noștri vor lua covorul murdar de acasă sau de la birou și îl vor aduce absolut curat în 3-5 zile lucrătoare!

Curatarea Covoarelor — sănătate și confort

Covoarele nu sunt doar un element de confort, ci și protejează împotriva frigului. Este mult mai plăcut să pășești pe o suprafață caldă și pufoasă, decât pe podeaua rece. Dar, cu timpul, covoarele își pierd moliciunea și intensitatea culorilor. Acest lucru este cauzat de acumularea prafului între firele acestora. În plus, pe suprafață pot apărea pete de la lichidele vărsate. Curățarea chimică ajută la readucerea covorului la aspectul său anterior. Chiar și cel mai puternic aspirator nu poate îndepărta suficient de bine particulele de praf și acarienii. Și cu atât mai mult nu va reuși să îndepărteze petele. Chiar dacă procurați echipament de spălare, tot nu puteți scăpa complet de praf. De aceea este necesar de apelat periodic la serviciul curățare covoare. Mai mult, efectuarea curățării la domiciliu, chiar și folosind produse profesionale, nu dă efectul dorit. Covorul nu este complet scufundat în soluția pentru spălare, de aceea reușiți să îndepărtați nu mai mult de 50-60% din murdărie. În plus, după curățarea la domiciliu, pe suprafață vor rămâne particule de detergenți. Iar aceasta poate fi periculos atunci când în casă sunt copii mici și persoane cu predispoziții la alergie.

COMANDA

Procesul de curățare specializată a covorului este constituit din următoarele:

Înlăturarea prafului:

Covorul se amplasează într-un aparat specializat, pentru înlăturarea prafului. Cu ajutorul mecanismului se efectuează procesul de înlăturare a prafului, după care aspiratorul specializat strânge tot praful în rezervorul special amenajat. În mediu de la un covor se strânge aproximativ 500 grame de praf.

Înmuierea și spălarea automată a covorului

Aparatul de înmuierea și spălarea covorului, întinde uniform covorul și repartizează soluția chimică. Curățarea covorului se efectuează de către 5 perii. Numărul dat de perii, permite curățarea efectivă a fiecărui milimetru din covor.

Clătirea:

Sub presiunea ridicată a apei se efectuează clătirea covorului, înlăturând murdăria și soluția chimică. După o curățare atât de minuțioasă, nici cele mai mici particule de murdărie nu mai sunt pe covor.

Scurgerea:

După clătire covorul este amplasat într-un aparat specializat de formă cilindrică, unde sub mișcări rotative în regim grăbit se efectuează scurgerea, se elimină 70% – 80% de umezeală.

Uscarea :

Pentru ca covorul să se usuce uniform și fără ai provoca daune, se amplasează într-o cameră specială, în care este un încălzitor și un uscător de aer. Procesul de uscare a unui covor per total durea timp de 8, 9 ore. În acest răstimp în cameră se menține temperatura necesară și umiditatea aerului. Toate astea permit uscarea într-un interval scurt de timp fără a deforma covorul. Iar apariția mirosului neplăcut este exclusă categoric.

Curățarea finală:

După toate operațiunile efectuate covorul încă nu este curat în totalitate. Doar după ce utilajul de final cu periile speciale va pieptăna covorul, acesta va căpăta un aspect proaspăt, viu colorat. Iar aspiratorul va strânge resturile de praf și soluție chimică. Doar după toate astea covorul poate fi considerat curat.

Ambalarea:

La ieșirea din utilajul de final, covorul este rotit în val și ambalat într-un sac specializat de plastic, pentru ca acesta să fie protejat în timpul transportării.

Procesul automatizat de curățarea chimică a covorului:

Acest proces ocupă circa 48 de ore, din momentul recepționării covorului și până la momentul livrării la domiciliu. Când procesul nu este complet, consecințele pot fi negative, iar covorul nu poate fi considerat curățat în totalitate.

Curățarea chimică nu doar înlătură petele și murdăria de pe covor, dar totodată efectuează dezinfectarea lui, neutralizează microbii și bacteriile, care reprezintă un pericol pentru sănătatea dumneavoastră.

Costul pentru astfel de servicii depinde de dimensiunile și starea în care se află covorul. La comanda care depășește 20м² livrarea este gratuită. Colaborăm cu persoane fizice și organizații comerciale.

Termenul de curățare: 5-7 zile lucrătoare.

Compania “Clean Service Group” nu duce răspundere de spălarea următoarelor covoare: din mătase, pe bază de gips, cu clei din partea opusă, rupte, fără surfilare, putrede, fără etichetă cu informația despre compoziția covorului și recomandare pentru îngrijire, covoare care au fost prelucrate cu careva soluții chimice, cu defecte ascunse (exemplu: mâncat de molii, pete îmbibate în covor, lichid vărsat și uscat).
Înainte de a da covoarele la curățat, este necesar să verificați într-o zonă mică dacă vopseaua nu curge, nu se decolorează. În caz de deteriorare a covorului, care poate fi atribuit uneia sau mai multor descrieri de mai sus compania “Clean Service Group” compensații nu face.

Compania “Clean Service Group” nu garantează eliminarea din covor a tuturor petelor și mirosurilor, precum: sînge, vopsea, ruj, vin, lizun, fructe, sosuri, uleiuri, plastilină, ceară, lână de sticlă, lac, urină.

Covoarele trebuie să fie despachetate și verificate nu mai tîrziu de 24 ore de la primire, după acest timp plîngerile clientului nu se acceptă.

Dacă doriți să lăsați covorele împachetate mai mult timp, vă recomandăm să faceți găuri în peliculă pentru circulația aerului.

Recenzii

0
Rated 0 out of 5
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Хорошо почистили

Rated 5 out of 5
06/10/2020

Старый ковер после чистки выглядит очень достойно

Игорь

Каственно , быстро и что для нас самое главное нет никаких запахов химии!

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Благодарим вашу компанию за отличную чистку ковров! Каственно , быстро и что для нас самое главное нет никаких запахов химии!

Светлана

Calitatea muncii voastre este Super! Vă mulțumesc!

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Calitatea muncii voastre este Super! Vă mulțumesc!

Rodica

Спасибо. Уровень высокого профессионализма от приема заказа до доставки.

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Неоднократно пользовалась услугами этой фирмы. Качество чистки ковров великолепное. Спасибо. Уровень высокого профессионализма от приема заказа до доставки.

Нелли

Calitatea serviciilor sunt de nota 10

Rated 5 out of 5
30/10/2023

Sunt foarte receptivi
Calitatea serviciilor sunt de nota 10

Radu
Comanda apel
+
Sunati-ma!