Călcarea rufelor la domiciliu

Treburile casnice sunt obositoare și consumatoare de timp,care în ziua de azi și așa nu ne ajunge. Una dintre cele mai consumatoare de timp și frustrante sarcini pentru mulți este călcatul rufelor. Fiecare țesătură necesită setarea corectă a temperaturii pentru a nu deteriora hainele, iar unele tipuri de lenjerie au cerințe speciale de călcare. De asemenea, este important să călcați toate pliurile temeinic, evitând încrețiturile și terminând în același timp treaba la timp.

Doar câțiva se pot descurca în mod profesionist după spălare; alții trebuie să se joace mult timp cu fierul de călcat pentru a obține rezultate care nu sunt întotdeauna satisfăcătoare. Dar există o alternativă excelentă – călcatul profesional la domiciliu, efectuat de membrii companiei Clean service group. Noi vă vom facilita treburile casnice, aducându-vă hainele în stare perfectă în locul dumneavoastră! Călcatul profesional la domiciliu este o soluție practică și confortabilă în următoarele cazuri:

Călcarea rufelor la domiciliu
  • Când trebuie să arătați prezentabil la serviciu, dar nu știți cum să călcați;
  • Când nu doriți sau nu vreți să petreceți 1 sau 2 ore pe zi pentru treburile casnice;
  • Când familia este numeroasă și nu reușește să facă față singură cantității mari de rufe;
  • Când v-ați întors acasă dintr-o vacanță sau dintr-o călătorie de afaceri – este dificil pentru o singură persoană să calce mai multe încărcături de haine spălate, prosoape, cearceafuri etc., așa că este logic să apelați la un serviciu de curățenie;
  • Atunci când trebuie călcate articole confecționate din materiale sensibile la o anumită temperatură, cum ar fi lenjeria naturală sau mătasea;
  • Dacă este nevoie urgentă de călcat – personalul nostru vă vor călca în 3-4 ore hainele,pentru care dvs. va trebui să cheltuiți o jumătate de zi sau mai mult, ei î-și vor face treaba la cel mai înalt nivel.

Cum funcționează călcatul rufelor la domiciliu?

Periodic, fiecare gospodină se confruntă cu necesitatea de a spăla și călca hainele spălate și nu toată lumea este dispusă să-și cheltuie timpul prețios pentru acest proces. Special pentru astfel de situații există noastră de curățenie, care oferă ajutorul calificat în orice zi a săptămânii.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este:

1

Să ne sunați la numărul de telefon 060 555 937 sau să отправить trimiteți o cerere prin intermediul site-ului, informându-ne despre dorința dvs. de a comanda un serviciu de călcat la domiciliu;

2

Să vă înțelegeți pentru o oră convenabilă și să indicați adresa corectă din Chișinău unde trebuie să ajungă angajații, la fel noi vă rugăm să ne spuneți cantitatea aproximativă de muncă;

3

Să vă întâlniți cu angajatul nostru și să-i lămuriți de ce aveți nevoie să faceți.

Specialiștii vă vor sorta hainele și vor alege temperatura optimă pentru ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumit de calitatea serviciului. Procesul de călcare va fi cât mai rapid posibil datorită experienței și profesionalismului a lucrătorilor noștri în privința lucrărilor casnice. Profitați de ocazia de a vă simplifica viața încredințând munca monotonă și complicată unor profesioniști!

Beneficiile de a călca rufele acasă

Nu se poate renunța la călcat în viața de zi cu zi, dar depinde de fiecare aparte cum va decide să organizeze acest proces. Puteți să o faceți singur, dar în schimb ve-ți uita de vacanță, sau puteți apela la un reprezentant al companiei noastre de încredere, care vă garantează:

Călcarea rufelor la domiciliu
  1. Competența și experiența personalului. Selectăm cu atenție specialiștii, asigurăm instruire și furnizăm servicii de asistență folosind numai personal cu contract de muncă.
  2. O atitudine atentă față de lucrurile dvs. și eficiența călcatului. Personalul nostru are experiența în prelucrarea tuturor articolelelor de îmbrăcăminte care pot fi călcate și utilizează o gamă largă de echipamente de călcat și de abur.
  3. Sosirea fără întârziere a specialiștilor la adresa indicată. Ne comunicați ora și ziua exactă atunci când rezervați serviciul, iar noi vom aranja plecarea în funcție de comanda dumneavoastră.
  4. Timp rapid de executare a comenzii chiar și în cazul unor cantități mari de rufe.

Vă rugăm să trageți atenție la faptul că noi călcăm diverse tipuri de haine pentru bărbați, femei și copii, lenjerie de pat și prosoape, perdele și draperii, dar nu lucrăm cu lenjerie de corp și lucruri cu etichete care au interdicție de călcare.

Cât costă călcatul?

Clean service group предлагает клиентам оптимальные финансовые условия сотрудничества:

Călcarea rufelor la domiciliu

Călcat la domiciliu până la 4 ore pentru 500 lei;
за 500 лей;

Călcarea rufelor la domiciliu

Dacă se utilizează echipamentul pus la dispoziție de client – nu trebuie să plătiți taxe suplimentare, deoarece prețul nu include utilizarea echipamentului nostru;

Coordonarea aspectelor legate de bani înainte de prestarea serviciului;

Fără suprataxe nerezonabile.

Reduceri suplimentare pentru serviciul la domiciliu tuturor clienților fideli.

la un preț rezonabil, sunați-ne acum! Lucrăm șapte zile pe săptămână și oferim clienților noștri un serviciu personalizat.

Comanda apel
+
Sunati-ma!
Scroll to Top